Komuna e Prishtinës nis ekzekutimin e pagesave për qytetarët pozitivë me Covid-19

komuna-e-prishtines-nis-ekzekutimin-e-pagesave-per-qytetaret-pozitive-me-covid-19

Komuna e Prishtinës ka filluar me ekzekutimin e mjeteve financiare për të gjithë qytetarët e saj që kanë aplikuar, pasi kanë rezultuar pozitivë me virusin COVID-19.

Siç ka njoftuar Komuna e Prishtinës, rastet me PCR janë marrë në listat e IKSHP-së dhe klinika private të licencuara nga Ministria e Shëndetësisë, kurse rastet e konfirmuara me testet serologjike dhe rapide janë marrë nga Qendrat e Mjekësisë Familjare.

Po ashtu komuna ka njoftuar se sot janë duke u ekzekutuar mjetet për 6,704 aplikues.

The post Komuna e Prishtinës nis ekzekutimin e pagesave për qytetarët pozitivë me Covid-19 appeared first on Mesazhi.com.