Komuna e Prishtinës dënon dy parti politike për shkelje të Ligjit antiCovid-19

komuna-e-prishtines-denon-dy-parti-politike-per-shkelje-te-ligjit-anticovid-19

Partitë politike po vazhdojnë të shkelin Ligjin për Covid-19 me tubimet e tyre para fushatës zgjedhore.

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se për këtë arsye ka dënuar me nga dy mijë euro AAK-në dhe Nisma Socialdemokrate.

Drejtori i Inspektoratit të Komunës së Prishtinës, Adonis Tahiri përmes një statusi në Facebook, ka thënë se po angazhohen në identifikimin dhe marrjen e masave ndaj secilit subjekt – shkelës të ligjit – brenda territorit të kryeqytetit.

Ky është statusi i tij i plotë:

Askush mbi ligjin!

Vazhdojmë me shqiptimin e gjobave për subjektet politike që organizojnë tubime në kundërshtim me vendimet qeveritare dhe ligjet në fuqi.

Inspekcioni i Rendit Komunal po angazhohet në identifikimin dhe marrjen e masave ndaj secilit subjekt – shkelës të ligjit – brenda territorit të Kryeqytetit.

Ligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë, vlen për të gjithë!

The post Komuna e Prishtinës dënon dy parti politike për shkelje të Ligjit antiCovid-19 appeared first on Mesazhi.com.