KFOR-i Turk donacion me karroca për Qendrën e kujdesit për fëmijë me nevoja të veçanta në Shtime

kfor-i-turk-donacion-me-karroca-per-qendren-e-kujdesit-per-femije-me-nevoja-te-vecanta-ne-shtime

​Me datën 23 Shkurt 2021 Kryesia e Këshillit Turk ka ndihmuar me karroca dy fëmijë me nevoja të veçanta në qendren e kujdesit për fëmijë në Shtime.

Projekti është financuar nga ana e Republikës së Turqisë.

​Turqia do të jetë gjithmonë e kënaqur që t’i ndihmojë qytetarët në nevojë në çdo cep të Kosovës dhe me anë të kësaj t’i forcojë edhe më tepër marrëdhëniet vëllazërore me Kosovën.

The post KFOR-i Turk donacion me karroca për Qendrën e kujdesit për fëmijë me nevoja të veçanta në Shtime appeared first on Mesazhi.com.