KFOR-i nesër zhvillon një stërvitje me helikopterë të shumtë në mbarë Kosovën

kfor-i-neser-zhvillon-nje-stervitje-me-helikoptere-te-shumte-ne-mbare-kosoven

KFOR-i do të zhvillojë një stërvitje rutinore trajnimi që përfshinë helikopterë të shumtë në të gjithë Kosovën gjatë ditës së nesërme, me 25 shkurt 2021.

Ushtrimi do të përqendrohet në sigurimin e ndërveprimit ndërmjet të gjithë anëtarëve të KFOR-it dhe kombeve partnere, në përputhje me mandatin e KFOR-it nga Rezoluta 1244 e Këshillit të Sigurimit të KB te vitit 1999 për të siguruar një mjedis të qetë dhe të sigurt si dhe lirinë e lëvizjes për të mirën e të gjitha komuniteteve në Kosovë.

The post KFOR-i nesër zhvillon një stërvitje me helikopterë të shumtë në mbarë Kosovën appeared first on Mesazhi.com.