Këta janë tre kandidatët e AAK-së që i zëvendësojnë ata që nuk u certifikuan nga KQZ-ja

keta-jane-tre-kandidatet-e-aak-se-qe-i-zevendesojne-ata-qe-nuk-u-certifikuan-nga-kqz-ja

Nënkryetari i AAK-së, Ahmet Isufi, ka treguar për Gazetën Express emrat e tre kandidatëve që janë zëvendësuar.

“Kandidati me nr rendor 20 Gani Dreshaj, zëvendësohet me kandidatin Bashkim Kaliqanaj, kandidatja me nr rendor 70 Shqipe Kastrati, zëvendësohet me kandidaten Albana Kastrati dhe Kandidati me nr rendor 74 Rrahim Ajeti, zëvendësohet me andidaten Amire Ajeti”, tha Ahmeti për Express.

Në ndërkohë shtatë subjekte politike kanë dërguar gjatë së shtunës nëntë apele në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa për PZAP.

Kjo për shkak që kandidatët e tyre nuk u certifikuan për arsye se ishin të dënuar me vendim gjyqësor të formës së prerë në tri vitet e fundit.

Për momentin PZAP’ja është duke publikuar vendimet për këto ankesa.