Kërcënohet një polic në Gjilan

kercenohet-nje-polic-ne-gjilan

Sipas policisë, ai ka raportuar se kërcënimet lidhen me detyrën e tij zyrtare, ndërsa rasti është ende në hetime.

“Ankuesi mashkull kosovar zyrtar policor raporton se nga persona të panjohur, përmes rrjeteve sociale kishte marr mesazhe kërcënuese dhe ofenduese lidhur me detyrën e tij zyrtare. Rasti nën hetime”, bëhet e ditur në raportin 24 orësh të policisë