KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

keds-njofton-per-nderprerje-te-rrymes-per-shkak-te-punimeve

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

16.02.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kufcë, Stanishor, Mellc, Strazhë, Kosmatë, Dragancë, Manastir, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS-5 (Kodi: 70000002001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: TS- 5.

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

TS.10/04 kV I.K. SH.P.K.-Dega Mitrovicë (Kodi: 70000002011) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: IKSHPK – Dega Mitrovicë.

Arsyeja: Punime në kabllot e daljeve 0.4kV në TS Trafo 5.

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

TS10/04 kV Brecalitë (Kodi: 14000011015) prej orës 11:00 deri në 15:00

Vendet: Lagjja Brecalitë.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese, ndërrimi i ndërprerësit 0.4 kV.

Pejë

1.

TS 35/10kV Gurrakoc do të ndërprehet:

Dalja 10kV ONIX (Kodi: 50052006) prej orës 11:00 deri në 13:00

Vendet: Banja, Dobrusha, Lubovë, Orobert, Kaliqan, Onix Solar.

Vërejtje! Dalja10kV ONIX ka BRRE – Onix Solar me kod 50052006045.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në Kaliqan.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadija (kodi: 32000023) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të mbingarkuar NS Velezha 1 dhe NS Novake I.