KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

keds-njofton-per-nderprerje-te-rrymes-per-shkak-te-punimeve

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

02.03.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (kodi: 61065002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Xhemajl Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodani (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i TS të mbingarkuar në TS Kulla Xhemajl Ibishi 1.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti I (kodi: 82000003) prej orës 13:00 dhe nga ora 13:30

Vendet: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.511 Migjeni, rr.512 Ali Sokoli, rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.518 Ilmi Morina, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi dhe rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Izolimi i kabllos në TS Rahovec V.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 10:30 dhe nga ora 16:00

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 10kV dhe zhvendosja e transformatorit 250kVA nga objekti (kullë) në trafoshtyllë.

03.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushniku te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 09:00 – 12:00 dhe nga ora 14:00 -17:00

Vendet: Gllobar, Tërrstenik dhe Vërbofc.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.36 Hidrofori (Kodi: 11000015) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Mahalla e Muhaxherëve, rr.Isa Kastrati (një pjesë), rr. Enver Maloku (një pjesë), rr. Armend Daci( një pjesë), një pjesë e banesave të vjetra, rr. Afrim Zhitia (një pjesë), Kolegji Universitar Pjetër Budi

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

03.03.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 40000003201, 206, 204, 209, 208, 210, 277, 203) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr. Beteja e Koshares, rr.Fehmi Agani, rr. Nikë Prelaj dhe rr. Hysen Tërpeza.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të TS EB INVEST sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ylli Kabllore (kodi: 40042001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr. Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit dhe Rexhep Bislimi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të TS EB INVEST sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=