Kandidati për deputet në listën e VV’së ofendon hapur Skënderbeun, LGBTI dhe admiron Erdoganin

kandidati-per-deputet-ne-listen-e-vv’se-ofendon-hapur-skenderbeun,-lgbti-dhe-admiron-erdoganin

Si kandidat për këtë pozitë, Agusholli tha se do takonte individ të ndryshëm dhe do bisedonte me ta për halle të ndryshme, por postime e tij e thonë krejtësisht të kundërtën.