Kamberi: Uroj të gjitha partitë politike garuese në këto zgjedhje

kamberi:-uroj-te-gjitha-partite-politike-garuese-ne-keto-zgjedhje

“Uroj të gjitha partitë politike garuese në këto zgjedhje, për maturinë dhe pjekurinë e tyre politike, kundrejt procesit zgjedhor. Besoj se kjo do të reflektohet edhe në procesin e numërimit, zyrtarizimit dhe njohjes së rezultatit zgjedhor.Institucionet demokratike dhe stabile janë jo vetëm interes e mundësi për Republikën e Kosovës; por edhe për rajonin e Ballkanit Perëndimor”, ka thënë Kamberi.