Kadaj-Bujupi për VV-në: Disa kandidatë as nuk e di pse i kanë caktuar

kadaj-bujupi-per-vv-ne:-disa-kandidate-as-nuk-e-di-pse-i-kane-caktuar

“Unë mendoj se në të gjitha ato komuna ku ka pasur një tjetërsim, në kuptimin, ku është imponuar një kandidat i cili nuk ka qenë ai kandidati i cili është promovuar vazhdimisht në Lëvizjen Vetëvendosje”, theksoi Kadaj-Bujupi.

“Pra dikush që është qoftë i ndershëm, qoftë intelektual, qoftë i pa korruptuar sepse me këto tema kanë ardhur në pushtet. Por ka qenë komplet e kundërta e kandidatit imagjinar të VV-së ose të propozuar vazhdimisht si dikush që do të jetë kandidat perfekt i cili do ta nxjerr vendin qoftë në nivel lokal qoftë në nivel nacional nga kriza nuk ka qenë”, tha ajo.

“Në Mitrovicë nuk mendoj që kandidati i VV-së ka përfaqësuar ideologjinë e VV-së dhe s’mundesh me pri që ata aktivistë që përgjatë viteve kanë shkuar në protesta, e kanë pasur sfida të ndryshme, me pas entuziazëm për një kandidat të tillë”, theksoi Kadaj-Bujupi në T7.

“Kjo ka ndodhur edhe në komunat tjera, për shembull në Ferizaj. Unë s’e di pse disa kandidatë i kanë caktuar”, pyeti ajo.