Jovanoviq flet pas urdhër-arrestit, thotë se nuk po ikë nga askush

jovanoviq-flet-pas-urdher-arrestit,-thote-se-nuk-po-ike-nga-askush

“Unë e kam marrë ftesën për seancë dëgjimore dy orë më parë, kështu që jam shumë i interesuar se kush është burimi për atë informacion”, thotë opozitari serb.

Urdhri është lëshuar sepse, siç thuhet, ai ka kohë që ka shmangur ardhjen në atë institucion për të dhënë një deklaratë.

“Vetëm një orë pasi kam marrë telefonatën për herë të parë, ky lajm shfaqet. Unë nuk kam shmangur thirrjet deri më tani, por, siç e di i gjithë vendi, unë kam qenë në spital herën e kaluar”, deklaron Jovanoviq për Blic.

Ai pretendon se ka pasur disa raste kohët e fundit që i interpreton si provokime. “Isha në një takim biznesi kur katër vetura policie u përplasën me sigurinë time, e cila është nga Ministria e Brendshme. Pasi mbajtën të bllokuar gjysmën e Vozdovac për një orë, ata thanë se ishte një gabim. Që kur filloi transmetimi i serialit, “Familja”, Kjo është një dëshirë për të provokuar mua dhe për tu përballur me Vuçiqin, i cili nuk ka asnjë lidhje me atë që ndodhi. Kjo agoni ka vazhduar për muaj, por tani është intensifikuar”, tha Jovanoviq.

Ai deklaroi se do të përgjigjej siç duhet. “Unë jam me policinë 24 orë në ditë. Kam marrë informacionin përmes mediave që po shmangja gjyqin. Dhe pse do ta bëja këtë kur fitoja të gjitha procedurat në atë çështje më parë administratori i gjykatës”, pyeti Jovanoviq teksa më tutje tha se “qëllimi i atyre është që të më detyrojë të them se Aleksandër Vuçiq po më ngacmon si dikur Slobodan Milosheviq”.