“Jetë o jetë” – Gërvalla ia huq sërish brutalisht me flamujt e shteteve

“jete-o-jete”-–-gervalla-ia-huq-serish-brutalisht-me-flamujt-e-shteteve

Në një postim në Twitter të MPJ-së ku urohet Dita e Pavarësisë së Andorës, është vendosur flamuri i Moldavisë, shkruan lajmi.net.

“Me rastin e ditës së Pavarësisë së Andorës, ne i dëshirojmë një ditë të lumtur dhe prosperitet të vazhdueshëm të gjithë qytetarëve të (Flamuri i Moldavisë) Shohim përpara për forcimin e raporteve me(Flamuri i Moldavisë)”, shkruhet në postim.

Kjo nuk është hera e parë që ministria e Jashtme ia huq keq me flamujt.

Madje vet Gërvalla ia kishte huqur keq me flamurin e NATO-s, ku në vend të tij e kishte vendosur atë të OKB-së. /Lajmi.net/