Ideologu i VV-së fyen rëndë mediat

ideologu-i-vv-se-fyen-rende-mediat

Ai ka shkruar në faqen e tij në Facebook se çlirimi i veriut nisë me çlirimin e Prishtinës nga bandat serbofile, duke i trajtuar prishtinasit si serbofil.

Deklarata e plotë e Hysamedin Ferajt në Facebook:

Radha e gjërave:

Çlirimi i Veriut nga bandat serbe nis me çlirimin e Prishtinës prej bandave serbofile. Heqja e bandave serbofile nga qeveria dhe institucionet nis me shkarkimin e tyre prej votës popullore. Në fund, media pushon ta flas shqip serbishten e Vuçiqit.

E atëherë nis dhe flitet vërtet Shqip. /Lajmi.net/