Hyseni: VV po bën politikë nataliteti, kjo është e rrezikshme për gratë

hyseni:-vv-po-ben-politike-nataliteti,-kjo-eshte-e-rrezikshme-per-grate

“Paga minimale tash është edhe në program të VV-së edhe në program të PDK’së edhe në program të LDK-së’, tha Gjinovci në T7.

“Për pagën minimale ka shumë hipokrizi”, thotë Hyseni.

“Sot nëse e shikon programin e Lëvizjes Vetëvendosje nuk është dividenta fare”, shtoi ai.

“Unë e kam parë një lloj politike të natalitetit te VV çka unë e gjykoj se është jashtëzakonisht e gabuar dhe problematike”, thotë Hyseni.

“Janë politika që gjithmonë shkojnë në kurriz të të drejtave të grave. Këtu është kur flitet për pagesën e lehonisë”, tha ai.