Hoxhaj: Lajçak e ka fyer Kosovën e hartën, do t’ia them javën e ardhshme kur të vjen në Prishtinë

hoxhaj:-lajcak-e-ka-fyer-kosoven-e-harten,-do-t’ia-them-javen-e-ardhshme-kur-te-vjen-ne-prishtine

Hoxhaj tha se Lajcka e ka lënduar edhe vetën si ndërmjetësues për shkak se ai përfaqëson Bashkimin Evropian.

“Lajçak me atë hartë e ka fyer Kosovën dhe e ka lënduar vetën si ndërmjetësues, sidomos kur kemi parasysh që ai përfaqëson Bashkimin Evropian”, është shprehur Hoxhaj.

“Nëse kemi parasysh vendin e tij të origjinës, Sllovakinë, dhe faktin që Kosova dhe Serbisë janë që dhjet vjet në dialog, e tash shfaqet si ndërmjetës i BE’së me një hartë të tillë… unë mendoj se është fyerje”, ka thënë Hoxhaj në Klan.

Tutje, Hoxhaj tha se këto fjalë do t’ia thotë Lajçakut javën e ardhshme kur ky i fundit do të vijë në Prishtinë.

“Javën e ardhshme vjen në Prishtinë, dhe do t’ia them (Lajçakut) atë që e thash edhe këtu”, shtoi Hoxhaj.