Hoxha ia përmend VV’së emërimin e fundit familjar: Kaq për klithmat kundër bordeve familjare e partiake

hoxha-ia-permend-vv’se-emerimin-e-fundit-familjar:-kaq-per-klithmat-kunder-bordeve-familjare-e-partiake

Hoxha, përmes një postimi në Facebook përmendi Shkurte Aliun, e cila ishte kandidate për deputete në vitin 2017 dhe është motra e deputetit të kësaj Lëvizje, Luan Aliu.