Hoti: Pres nga kundërshtarët që së paku të falënderojnë popullin izraelit

hoti:-pres-nga-kundershtaret-qe-se-paku-te-falenderojne-popullin-izraelit

Ai me këtë rast ka thënë se edhe një herë u dëshmua se marrëveshja e 4 shtatorit në Uashington ka qenë historike për Kosovën.

Hoti ka pasur një porosi edhe për të gjithë ata që ishin shprehur kundër kësaj marrëveshjeje.

Postimi i plotë:

Sot u ridëshmua se Marrëveshja e Washingtonit ka qenë historike, që e fuqizon sovranitetin e Kosovës, që e kthen Kosovën në nyje gjeo-strategjike në Ballkan.

Partneriteti me SHBA 🇺🇲 e solli njohjen nga Izraeli 🇮🇱, do ta sjell hekurudhën për Durrës, gazin në Prishtinë dhe investime nga bizneset amerikane.

Kundërshtarët pres që së paku të falënderojnë popullin izraelit. /Lajmi.net/