Hoti-Osmanit: Askush nuk mund ta bartë frymën rugoviane në kampet tjera politike

hoti-osmanit:-askush-nuk-mund-ta-barte-frymen-rugoviane-ne-kampet-tjera-politike

“Faktet janë fakte, e shteti, shtet, dhe LDK e ka obligim do ta mbrojë shtetin e Kosovës nga ata që po angazhohen për ta rrënuar atë”, tha Hoti, gjatë një tubimi elektoral në Vushtrri.

Sipas tij, me qeverisjen e LDK-së, gjatë vitit 2021 do të përmbyllet dialogu me Serbinë, do të zbatohet marrëveshje e Uashingtonit si dhe do të arrihet që në mënyrë meritore Kosova të marrë liberalizimin e vizave. /Lajmi.net/