Haziri: Zgjedhja e presidentit s’ka shpëtim por veç vonim

haziri:-zgjedhja-e-presidentit-s’ka-shpetim-por-vec-vonim

Haziri tha për Klan Kosova se zgjedhja e presidentit nuk ka shpëtim veç vonim.Aktualisht deputetët e Kuvendit të Kosovës janë në pauzë pasi votimi në raundin e parë dështoi dy herë.Kjo për faktin se në kutinë e votimit duhet të jenë minimum 80 vota.

Në dy rastet paraprake ishin 78 përkatësisht 79 vota, nga 82 deputetët e pranishëm.Për presidentin nuk votuan tre deputet të LDK-së, Agim Veliu, Avdullah Hoti dhe Driton Selmanaj.