Haziri ngushëllon familjen Haliti pas vdekjes tragjike të tre anëtarëve në Shqipëri

haziri-ngushellon-familjen-haliti-pas-vdekjes-tragjike-te-tre-anetareve-ne-shqiperi

Haliti nëpërmjet një telegram ngushëllimi kërkon që rasti të zbardhet sa më shpejt nga autoritetet e Republikës së Shqipërisë.

“E nderuar familje Haliti, me trishtim e mora lajmin për ndarjen nga jeta në mënyrë tragjike të tre anëtarëve të familjes suaj, në Shqipëri, Elfete, Afrim e Ferzinaze Haliti. Kjo tragjedi na ka tronditur të gjithëve dhe apeli im është që të ndriçohet rasti sa më parë nga autoritetet e Republikës së Shqipërisë. Familje e dashur Haliti, ju lus që të bëheni të fortë për ta përballuar këtë tragjedi që na tronditi të gjithë. Zoti ua lehtësoftë dhembjen!”, thuhet në telegram.

Vdesin tre anëtarë të familjes gjilanase, dyshohet se ishin helmuar në Shqipëri