Haradinaj: Për pesë minuta mund të merrem vesh me Kurtin për krijimin e qeverisë

haradinaj:-per-pese-minuta-mund-te-merrem-vesh-me-kurtin-per-krijimin-e-qeverise

“Sa më përket mua muj’, tha Haradinaj.

“Unë i qes katër tema kyçe, nëse në ato jam dakord për të tjerat janë të zgjidhshme”, tha ai në televizionin publik të Kosovës.

“Përballja me Serbinë pa kompromis, njohja reciproke, pa kompromise në territor në rregullim të brendshëm e të tjera”, theksoi ai.

“Është anëtarësimi i Kosovës në NATO, në kohë optimale e nëse jo referendum për bashkim në union”, tha Haradinaj.

“Marrëdhënia bilaterale e besueshme me Amerikën pa alternativë si dhe integrimi në BE”, shpjegoi Haradinaj.