Haradinaj dhe ambasadori turk flasin për zhvillimet politike në Kosovë

haradinaj-dhe-ambasadori-turk-flasin-per-zhvillimet-politike-ne-kosove

“Në vazhdën e takimeve me përfaqësuesit ndërkombëtarë në Kosovë, prita sot ambasadorin e Turqisë, . Çagrı Sakar”. Biseduam për zhvillimet politike në vend dhe forcimin e marrëdhënieve bilaterale mes Kosovës e Turqisë dhe e falënderova ambasadorin për mbështetjen e vazhdueshme të vendit të tij për Kosovën”, ka shkruar ai./Lajmi.net/