Haradinaj bënë homazhe te varri i ish-presidentit Ibrahim Rugova

haradinaj-bene-homazhe-te-varri-i-ish-presidentit-ibrahim-rugova

Me këtë rast, Haradinaj tha se do t’i jenë gjithmonë mirënjohës veprës së ish presidentit Rugova në rrugën e lirisë dhe pavarësisë së Kosovës.

Presidenti Rugova ka vdekur më 21 janar të vitit 2006, ku u varros me nderime të larta shtetërore dhe ushtarake.