Grabiten 800 euro nga një market tek “Mati 1” në Prishtinë

grabiten-800-euro-nga-nje-market-tek-“mati-1”-ne-prishtine

Dy të dyshuar në një market nga kërcënimi me thikë morën 800 euro dhe u larguan nga vendin i ngjarjes.

Në vendin e ngjarjes policia është duke bërë ekzaminimin e vendit.

Pronari i këtij marketi i tha Klan Kosovës se gjatë ditës dy të dyshuarit kishin qenë brenda por meqë e kanë parë atë nuk kanë bërë asgjë dhe janë kthyer pasi ai ka dalë nga lokali.

Më shumë rreth ngjarjes mund të mësoni nga raportimi i gazetares Qendresa Tërshana.