Gjyshja nga Deçani me fjalor të rëndë për vajzat: Kuku për ata që martohen me çikat e sotit

gjyshja-nga-decani-me-fjalor-te-rende-per-vajzat:-kuku-per-ata-qe-martohen-me-cikat-e-sotit

E pyetur nga gazetari se çfarë mendimi ka për nuset dhe vajzat e reja, ajo tha:

“Kuku moj gjyshe ai që i merr këto, ai qe i merr ato ia ka shti zjarrin shtëpisë, ndash burrit, ndash vjehrrive, nuk i knaqin kurrë, një kafe nuk ia qesin, kanë qejf me u nda, nuk kanë qejf me ia la teshat, nuk kanë qejf me i pa me sy. Katastrof, veç kuku për ata që kanë me martu djalin tash e mas.

Kjo kohë që ka ndryshu, e ka marren te dera çdo djalë qe martohet. Djali edhe qika të marrum, por qika më shumë”, është shprehur ajo.

Ndiqeni videon e mëposhtme për më shumë: