Gjykatësja i “bërtet” dëshmitarit: Në sallë gjyqi nuk duhet bërë shaka

gjykatesja-i-“bertet”-deshmitarit:-ne-salle-gjyqi-nuk-duhet-bere-shaka

Ai e ka pyetur dëshmitarin: “Si do të përgjigjeshe, po të të them se klienti im thotë që ai s’t’ka rrah asnjëherë ty në Zllash?”. Teksa dëshmitari ka thënë që “Nxjerrja ti, nuk e di kush”, raporton Zëri.

Në këtë mes ka ndërhyrë gjykatësja e çështjes, e cila i ka kërkuar dëshmitarit të përmbahet nga këto fjalë.

“Zotëri dëshmitar, në një sallë gjyqi nuk duhet bërë shaka të tilla, mahi të tilla dhe sidomos jo avokatit mbrojtës. Të lutem, më kuptove?”, ka thënë gjykatësja.