Gani Koci ftohet nga Gjykata Speciale

gani-koci-ftohet-nga-gjykata-speciale

Njoftimi i plotë:

Te nderuar bashkëluftëtarë, miq, shokë e dashamirë,

Sapo mora Ftesën nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, të paraqitem në Hagë, me 18 mars 2021, në cilësinë e dëshmitarit.

Pavarësisht se në çfarë cilësie jam ftuar, unë do jem ai që isha në luftë dhe ai që jam sot, gjithmonë në mbrojtje të Luftës së dretjtë të Ushtrisë Çlirimtare./Lajmi.net/