Ferizajasi gjuan me armë për t’i shpëtuar qenëve endacakë

ferizajasi-gjuan-me-arme-per-t’i-shpetuar-qeneve-endacake

Sipas raportit 24-orësh të policisë, Ferizajasi ka shkrepur armën dhe në vendin e ngjarjes është gjetur gëzhojë e kalibrit 9 mm.

“Raportohet se një mashkull kosovar ka shkrep armen duke penguar sulmin nga qentë endacak. Njësiti i forenzikës në vend-ngjarje  ka gjetur dhe konfiskuar një gëzhojë e kalibrit 9 mm. Nuk raportohet për të lënduar”, thuhet në raport.