Exit Poll i UBO: Zgjedhjet i fiton opozita me 73 deputetë

exit-poll-i-ubo:-zgjedhjet-i-fiton-opozita-me-73-deputete

Kompania Ubo Consulting dhe SYRI TV ka zhvilluar një Exit Poll në Shqipëri, në lidhje me zgjedhjet që sapo u mbyllën.

Më poshtë rezultatet:

Janë 12800 votues të pyetur. Besueshmëria është 95%, me një marzh gabim prej 1 %.

Gadishmëria e njerëzve për tu përgjigjur ka qenë e madhe. Mbi 77 % e personave kanë pranuar të përgjigjen.

Kemi përzgjedhur 1 nga 3 personat që kanë dalë nga qendrat e votimit.

PS: 44. 2 – 65 deputetë;

PD: 40.4 – 63 deputetë;

LSI: 9.3 – 10 deputetë;

The post Exit Poll i UBO: Zgjedhjet i fiton opozita me 73 deputetë appeared first on Mesazhi.com.