Edhe 58 vendvotime shkojnë në rinumërim, KQZ jep arsyjet

edhe-58-vendvotime-shkojne-ne-rinumerim,-kqz-jep-arsyjet

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve është vendosur që të shkojnë në rinumërin votat edhe të 58 vendvotime të tjera.

Deri tani numri i përgjithshëm i vendvotimeve që rinumërohen shkon në 564 vendvotime.

Arsyet e rinumërimit kanë të bëjnë me: bartje të gabuar të votave në formularin e subjekteve politike apo 35 vendvotime, bartje të gabuar të votave në formularin e kandidatëve apo 6 vendvotime, kandidati apo kandidatët kanë më shumë vota sesa subjekti politik apo 370 vendvotime, dhe subjekti ka vota, ndërsa kandidatët jo dhe anasjelltas.

The post Edhe 58 vendvotime shkojnë në rinumërim, KQZ jep arsyjet appeared first on Mesazhi.com.