Donika Gërvalla tregon pse iu rikthye politikës

donika-gervalla-tregon-pse-iu-rikthye-politikes

E ftuar në emisionin DPT te Fidani, Gervalla shpjegoi largimin e saj nga partia që udhëheq Isa Mustafa.

“Momenti kur unë jam larguar nga LDK-ja nuk është përplasja ime fizike përpara Këshillit të Përgjithshëm por unë edhe mbas atyre skenave të shëmtuara jam munduar megjithatë brenda LDK-së të përpiqem që me sa më shumë njerëz të realizojmë atë që secili votues i LDK’së e ka kërkuar nga ne. Pra të rrijmë në LDK dhe të kujdesemi që LDK-ja të mos mbetet e pareformuar dhe të thyhet betoni që e ka krijuar Isa Mustafa me një pjesë të Kryesisë së LDK-së, që të gjithë i njohim”, tha Gërvalla.

“Unë jam larguar nga LDK-ja në momentin që rezolucioni im ka qenë që sado djem e vajza të mira të ektë në këtë strukturë të LDK-së kaq është Kryesia e LDK-së jo e gatshme, ndoshta tërësisht e paaftë që t’i lejojë ata djem dhe vajza në këtë strukturë. Kur kam kuptuar që kjo strukturë s’bën reformë unë jam larguar”, shtoi ajo.

Ndërkohë tregoi pse po garon për deputete?

“Në këtë herë kam parë shansin që ndoshta vetëm njëherë në histori i jepet një gjenerate. Që vendin me ja kthy qytetarit”, theksoi Gervalla.