Deputetja e PDK-së kërkon të hetohen zyrtarët e MSH-së, jo gazetarët

deputetja-e-pdk-se-kerkon-te-hetohen-zyrtaret-e-msh-se,-jo-gazetaret

Shoshi -Musliu ka kërkuar që të hetohen zyrtarët e involvuar në këtë rast dhe jo gazetarët.

“Shtylla kurrizore e çdo demokracie është një media e pavarur, profesionale dhe e përgjegjshme (LIGJI NR. 04/L-137 PËR MBROJTJEN E BURIMEVE TË GAZETARISË). Andaj, të hetohen zyrtarët e involvuar dhe procesi, e jo gazetarët.#VecFillimi”, ka shkruar Shoshi –Musliu. /Lajmi.net/