Deputeti suedez uron Osmanin: Do të jetë emocionuese ta ndjekim punën e saj

deputeti-suedez-uron-osmanin:-do-te-jete-emocionuese-ta-ndjekim-punen-e-saj

Në llogarinë e tij në Facebook, ai ka shkruar se do të jetë emocionuese të ndiqet puna e saj.

“Dëshiroj ta përgëzoj presidenten e sapo zgjedhur të Kosovës, Vjosa Osmani-Sadriu.Presidentja e dytë femër e Kosovës.Ata që më ndjekin e dinë që zhvillimi në Ballkan është afër zemrës time.Osmani-Sadriu është avokate dhe ka premtuar të punojë kundër korrupsionit. Do të jetë emocionuese ta ndjekim punën e saj”, shkroi ai.

Tutje tha se Kosova është një demokraci e re, prandaj është jashtëzakonisht e kënaqshme për të parë që edhe një herë është arritur së zbatuari një ndryshim i  pushtetit në një mënyrë demokratike./Lajmi.net/