Sa i besoni telefonit tuaj celular? Si shumë njerëz, ju ndoshta ...

Steve Jobs konsiderohet gjerësisht si një nga vizionarët më të mëdhenj ...

Prej kohësh WhatsApp ka enkriptuar bisedat mes përdoruesve në aplikacion. Por ...

Facebook aktualisht ka lançuar versionin e ndryshuar të kohështrirjes në SHBA, ...

Samsung gradualisht po zhvendos vëmendjen drejt smartfonëve buxhetorë si seritë Galaxy ...

Duke përllogaritur në bazë të inflacionit, blerësit paguajnë 154 dollarë më ...

Analiza e kodit të përmbajtur në versionin e ri beta të ...

Miliona produkte nga shumë industri sot kanë nevojë për çipe dhe ...

Një sulm i mëhershëm prej 2.3Tbps kishte vënë në shënjestër Amazon ...