Robotët biologjikë të bërë nga qelizat e bretkosave mund të riprodhohen ...

Një opsion i ri që do të shtohet si në Facebook ...

Në muajin shkurt të vitit 2022, Samsung pritet që të prezantojë ...

Pas pesë vitesh, Instagram do të kthejë një pasqyrë kronologjike të ...

Kjo ëmbëlsirë është e thjeshtë në përgatitje dhe ka pak përbërës, ...

Elon Musk dëshiron që kompania e tij Neuralink të kryejë implantimin ...

Në jetën tonë të përditshme, nuk mund të ndodhin shumë gjëra ...

TikTok ishte aplikacioni më i shkarkuar dhe më fitimprurës gjatë vitit ...

Ekzistojnë katër qëllime kryesore për algoritmin e TikTok: thënë në gjuhen ...

Apple publikoi sot listën e shumëpritur vjetore të aplikacioneve dhe lojërave ...