Makina e parë fluturuese kombëtare “Xhezeri”, e cila është emëruar sipas ...

Në opsionin i ri i quajtur “Smart Screenshots”, pjesë e versionit ...

Motori gjigant i kërkimit “Google” do t’u japë prioritet lajmeve origjinale, ...

Kryetari i Republikës së Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan drejton makinën e ...

Nga Facebook-u në WhatsApp, nga WhatsApp-i në Twitter, mandej anasjelltas, dhe ...

Me lansimin e Galaxy S10, Note 10 dhe Galaxy Fold, Samsung ...

Microsoft, Google, Apple dhe Amazon kanë pranuar të gjithë javët e ...

iç është premtuar, Nokia 6 dhe Nokia 8 po marrin aktualisht ...

Spekulimet e shumta të Galaxy Note 10 kanë vënë në dukje ...