WhatsApp po teston veçori të reja çdo ditë për të përmirësuar ...

Pyetja qëndrore që shtron secili vetës para se të blejë një ...

Facebook po heq programin e njohjes së fytyrës për etiketimin e ...

Kështu të paktën raportojnë mediat e huaja, sipas të cilave aplikacionet ...

Pavarësisht se çfarë pajisje po përdorni, duhet të jeni në vëzhgim ...

Deshishku është një profesioniste me origjinë shqiptare dhe jeton dhe zhvillon ...

Facebook do të riemërohet me një emër të ri javën e ...