Aplikacionit TikTok i është rritur ndjeshëm popullariteti vitet e fundit dhe ...

Tek shumë përdorues opsioni “Swipe Up” (tërhiqe lart) nuk ekziston më. ...

Ray Kurzweil, shefi i inxhinierisë tek Google, mendon se qeniet humane do ...

Linja iPhone 13 përfshin ngjyra të reja dhe ndryshime në dizajn ...

Sidoqoftë, disa të dhëna të vazhdueshme të rrjedhjeve dhe thashethemeve na ...

Pavarësisht një reputacioni të dobët për privatësinë, shfletuesi Chrome i Google ...

Kriptovaluta më e njohur në botë është në “plus” për 81 ...

Instagram duket se është në rënie pasi shumë njerëz nuk janë ...