Në një kohë kur globi është kapluar nga frika e coronavirusit, ...

Vdekjet nga sulmet e zemrës janë rritur për herë të parë ...

Gështenja japoneze e ujit është bimë që rritet në pellgje dhe ...

Virusi i stomakut shfaqet kryesisht te fëmijët nga dy deri në ...