Vetëvendosje ka kërkuar para nga qytetarët që janë votues të saj ...

Personi i kërkuar është: AGRAN (Murat) KRASNIQI i lindur me 08.12.1991 ...

Japonia ishte dëshmitare e rritjes më të lartë në dekadë të ...

Prokuroria në Ankara lëshoi urdhër arrest për së paku 44 persona ...

Ministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu është takuar ...

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë sot mbledhjen e radhës. ...

Vlen të përmendët se në këtë inagurim mori pjesё Drejtori ekzekutiv ...

“Në zbatim të Ligjit nr. 05/L-054 për Mbrojtjen Juridike dhe Mbështetjen ...

Hetuesit e Stacionit Policor nё Pejё, menjëherë iu kanë përgjigjur vendit ...