Ministria e Punëve të Brendshme informon se ka vazhduar me aktivitetet ...

Për shkak të mjegullave ka ulje të dukshmërisë deri në 30 ...

Dy persona janë lënduar në një aksident trafiku në Kumanovë. Siç ...

  Epidemia e Fruthit në vend nuk ka të ndalur. Për ...

Në vitin e kaluar me diplomë të studimeve deridiplomike në universitetet ...

  Faza e parë e dezinsektimit ajror dhe tokësor në territorin ...

Në Gjykatën e Apelit në Shkup edhe sot do të vazhdojë ...

“Me Marrëveshjen fqinjësi të mirë dhe bashkëpunim mes Republikës së Maqedonisë ...