Infektologu Hamdi Ramadani, po e vlerëson të rëndë situatën tashmë të ...

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, thotë se ...

Ish-ministri i Punëve të Jashtme dhe anëtari i Kryesisë së Lëvizjes ...

Një 22 vjeçare nga qyteti i Korçës ka humbur jetën nga ...

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë ...

Kandidaturës për kryetar të LDK-së, do t’i bashkohet edhe Besian Mustafa. ...

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve (QNR), është përmbyllur procesi i ...

Sistemet shëndetësore në shumicën e qyteteve më të mëdha të Brazilit ...

Ekipet e policisë dhe inteligjencës izraelite rrethuan shtëpinë dhe i kërkuan ...