Bashkimi Evropian i ka bërë thirrje Serbisë që ta rishqyrtojë vendimin ...

Parlamenti i Hungarisë ka miratuar një rezolutë e cila e autorizon ...

Dita Botërore e Luftës Kundër AIDS-it, e cila shënohet çdo 1 ...

Prej fillimit të procesit të vaksinimit, në Kosovë janë dhënë 1.615.360 ...

SHBA dhe forcat e koalicionit ndërkombëtar që ajo udhëheq po mbahen ...

U refuzua nga FSK për shkak të shamisë, zgjedh që ëndrrën ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal dhe Punëve Publike të Bullgarisë ka marrë ...

“Çdo agresion rus kundër Ukrainës do të ketë kosto dhe pasoja ...

Tre persona kanë mbetur të vdekur nga gjuajtja me armë zjarri ...