Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë se para pak çastesh ...

Komunitetit Musliman Shqiptar në Zvicër (KMSHZ) ka bërë apel tek mergimtarët ...

Kuds i dashur, paqja qoftë mbi ty në ditën kur u ...

Është shembur kisha ortodokse e ndërtuar në mënyrë të paligjshme në ...

Një shtëpi në një lagje të Vushtrrisë, sot u përfshi nga ...

Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara (OKB), Antonio Guterres, tha ...

Sulmet ajrore të ushtrisë izraelite në Rripin e Gazës nuk u ...

73 vjet më parë, palestinezët përjetuan tragjedinë që i shkatërroi zemrat ...

Unë jam izraeli… Kam ardhur në një tokë pa popull midis ...