Bashkimi Evropian i ka bërë thirrje Serbisë që ta rishqyrtojë vendimin ...

Lajmi.net, lidhur me këtë, ka kontaktuar zëdhënësin e Prokurorisë Themelore të ...

Në mediat kosovare mbrëmë e sot ka qarkulluar me të madhe ...

Kurti, me anë të një postimi në ‘Facebook’ ka njoftuar për ...

Parlamenti i Hungarisë ka miratuar një rezolutë e cila e autorizon ...

Pavarësisht nga ndryshimi i qeverisë, kancelari i ardhshëm i Gjermanisë, Olaf Scholz ...

Dita Botërore e Luftës Kundër AIDS-it, e cila shënohet çdo 1 ...

Prej fillimit të procesit të vaksinimit, në Kosovë janë dhënë 1.615.360 ...

SHBA dhe forcat e koalicionit ndërkombëtar që ajo udhëheq po mbahen ...

U refuzua nga FSK për shkak të shamisë, zgjedh që ëndrrën ...