Pyetje: A është e ndaluar të punosh në bankë? Përgjigje: Nuk ...

Pyetje: A mundet që djali ti dhuroj babait një dele që ...

Pyetje: A lejohet përdorimi i dezinfektuesve për duar të cilët përmbajnë ...

PYETJE: Selam alejkum! Jemi në dyshim se si ta formojmë safin ...

Pyetje: Nëse gjatë agjërimit personi ka presion të lartë të gjakut, ...

Pyetje: Më intereson se a ka mundësi  që sipas sheriatit të ...

Pyetje: Jemi në prag të Bajramit të Kurbanit, dhe muslimanët do ...

Pyetje: Ju lutem të më tregoni se a del prej feje ...

A është e gabuar mbajtja në dorë e telefonave në të ...