Bordi shkarkon u.d. e drejtorit të KEK-ut Luigj Imeri

bordi-shkarkon-ud.-e-drejtorit-te-kek-ut-luigj-imeri

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të KEK-ut, sot ka shkarkuar nga pozita e ushtruesit të detyrës së kryeshefit ekzekutiv Luigj Imeri, ndërsa në pozitën e u.d. të kryeshefit ka emëruar Perparim Kabashin i cili aktualisht ka qenë drejtor i Njësisë Qendrore për Planifikim dhe Strategji në KEK.

“Bordi ka marrë vendim që të liron nga pozita e ushtruesit të detyrës së Kryeshefit Ekzekutiv z. Luigj Imeri. ndërsa në pozitën e u.d. të kryeshefit ka emëruar Perparim Kabashin”, thuhet në komunikatën e lëshuar nga KEK-u.

Bordi po ashtu në pikën e rendit të ditës për shqyrtimin e pozitave të larta menaxhuese sipas kërkesës së drejtuar nga ish menaxhmenti i KEK-ut, vendosi që të mos merret me shqyrtimin e vendimeve të mëhershme të ish Bordeve, njëherësh ka udhëzuar menaxhmentin që të vijojë procedurat gjyqësore në mbrojtje të korporatës deri në vendimin përfundimtar të formës së prerë nga gjykata.

The post Bordi shkarkon u.d. e drejtorit të KEK-ut Luigj Imeri appeared first on Mesazhi.com.