Biznesmeni kërkon nga qeveria 50 mln euro për sektorin privat: Ndryshe, vdesim nga uria

biznesmeni-kerkon-nga-qeveria-50-mln-euro-per-sektorin-privat:-ndryshe,-vdesim-nga-uria

Kjo mbyllje është cilësuar si shumë e dëmshme për bizneset dhe si pasojë ka lindur kërkesa për ndihmë nga ekzekutivi.

Biznesmeni Burim Piraj, ka kërkuar nga qeveria që të bëjë gati një fond prej 50 milionë eurosh për bizneset e prekura nga mbyllja 12 ditore. Konkretisht, pronari i fabrikës së mishit, “Meka”, ka kërkuar një fond prej 50 milionë eurosh për sektorit privat të ndërmarrësisë në vend.

Sipas tij, ndryshe vendi do të shpëtojë nga epidemia COVID-19 dhe do të vdesë nga uria.

Postimi i plotë i Burim Pirajt:

Për masat e marra anti COVID-19 qeveria e Kosovës duhet urgjentisht të ndaj minimum 50 milion € për bizneset e prekura nga këto masa!

Përndryshe vendi do të shpëtoj nga COVID-19 e do të vdesë nga uria. /Lajmi.net/