Besim Dina pas votimit: Sonte do të qeshim me ata që janë të pasionuar pas partive politike

besim-dina-pas-votimit:-sonte-do-te-qeshim-me-ata-qe-jane-te-pasionuar-pas-partive-politike

Ai tha se do qesh me rezultate pasi bashkë me shokët e tij marrin shembuj të ndryshëm, dhe kanë disa miq të cilët janë të apasionuar pas partive dhe kështu qeshin me ta.

‘Qeshim, marrim shembuj të ndryshëm, i kemi do këso që janë të apasionuar pas partive, me ata keshim’’, tha Dina.

Ai tha se u gëzohet debateve që përfunduan, ndërsa shtoi se zgjedhja duhet të bëhet në kokën tonë, duke u munduar që të kryejmë shërbimet që duhet për vendin tonë.